Roelofsen Keukens Harderwijk

Welkom bij Roelofsen Keukens Harderwijk. De keuken winkel in regio Harderwijk. Handgemaakte keukens en fabriekskeukens Roelofsen Keukens biedt u alle mogelijkheden. Onze showroom ligt in Soest maar wij maken ook graag een afspraak thuis. Roelofsen keukens heeft al tal van keukens afgeleverd in Harderwijk naar alle tevredenheid van de klanten.

Als u opzoek bent naar een mooie betaalbare en misschien een handgemaakt keuken dat bent u bij deze keukenwinkel  aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op.

Roelofsen keukens Harderwijk Banner

Scherpe prijzen

Omdat wij een klein bedrijf in Harderwijk zijn en niet op de welbekende meubelboulevards gevestigd zijn kan er bij ons met andere prijzen gecalculeerd worden. Al snel komt u tot de conclusie dat er voor elk budget een mooie keuken te koop is.

Naast een groot scala aan Duitse keukens leveren wij ook keukens die speciaal naar uw wens worden gebouwd. Deze met de hand gebouwde keukens onderscheiden zich door een grote flexibiliteit in mogelijkheden, kleuren en materiaalgebruik. Ook tafels en kasten worden bij ons in de werkplaats gebouwd. In veel verschillende stijlen, geheel naar uw eigen ontwerp.

Uitgebreide mogelijkheden 

Wij als kleine Harderwijkse keukenleverancier werken intensief samen met een keukenwinkel in Soest. Omdat we samen inkopen hebben we de zelfde voordelen als een ( grote) keukenwinkel. Hierdoor kunnen we bijna alle merken inbouwapparatuur leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Natuurlijk verzorgen we ook het inbouwen van deze apparatuur. Bel gerust voor een eerlijke prijs. Naast inbouwapparatuur ook een groot aanbod werkbladen zoals kunststof, graniet, composiet, beton en hout alles is mogelijk. U kunt het bij ons in de showroom in Soest bekijken.

Voor Belgisch hardsteen en graniet hebben wij de juiste leveranciers die een stuk vakwerk leveren voor een zeer scherpe prijs.

Ook kunt u bij ons terecht voor ons een uitgebreid programma van keukenaccessoires, afvalbakken, kranen, verlichting en alle andere benodigdheden om uw keuken kompleet te maken.

logo_novy      Roelofsen keukens harderwijk pelgrim       Roelofsenkeukens Harderwijk Etna  Roelofsen keukens harderwijk Stoves  atag  Roelofsenkeukens Harderwijk Belling

Jaren lange ervaring 

Ik ben Robert Roelofsen en ik ben het gezicht achter Roelofsen keukens Harderwijk.  Al een lange tijd kende kende ik Thimo, een keukenbouwer in hart en nieren, die door zijn jarenlange ervaring een zeer mooi product vervaardigt. De link was snel gelegd met als resultaat dat de met de hand gemaakte keukens en meubels uit zijn werkplaats komen. Daarnaast hebben we ook een showroom met verschillende keukens, handgemaakte maar ook een mooie collectie Duitse keukens.

Door onze samenwerking hebben we een sterk team gevormd doordat we met elkaar een groot aantal jaren actief zijn in de keukens. Ervaring en ons vakmanschap staan tot u ter beschikking voor elke keukenklus.

Logo Roelofsen keukens 2014 RGBg